Tutkimusmatkalla tunteisiin – Kuinka tuen vanhempana lapsen tunnesäätelyä?

Nykyinen tila
Ei liittynyt
Hinta
-20% 55,12€ (norm. 68,90€)
Aloita tästä

Kouluttaja: Toimintaterapia Tammiston toimintaterapeutti, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® ja lastentarhanopettaja Lotta Koskinen.

Tervetuloa Tutkimusmatkalla tunteisiin -verkkokurssille, jossa paneudutaan lasten arjen tunnetaitojen tukemiseen. Miten voisin tukea lapseni tunnetaitojen kehittymistä arjessa? Kuinka tuen vanhempana lapsen tunnesäätelyä? Voisinko tehdä itse jotain uudella tavalla tai toisin? Millä tahdilla ne tunnetaidot oikein kehittyvät?⁠

Tutkimusmatkalla  tunteisiin - Kuinka tuen vanhempana lapsen tunnesäätelyä? -verkkokurssi

Tällä kurssilla pyritään pysähtymisen, pohtimisen ja kuuntelemisen kautta pääsemään kiinni näihin lapsen arkisen toiminnan takana oleviin syviin tunteisiin ja tarpeisiin. Tämä auttaa meitä aikuisia ymmärtämään lapsen sisäistä kokemusta sekä ulkoista toimintaa. Näin vahvistetaan lapsen itsetuntemusta, opetetaan vuorovaikutustaitoja ja lisätään mahdollisuuksia saavuttaa arjen onnistumisia.

Kurssilta saat:

  • Tietoa tunne-elämän kehittymisestä
  • Tietoa tunnetaidoista
  • Konkreettisia vinkkejä arjen tunnesäätelyyn
  • Tietoa siitä kuinka tuen vanhempana lapsen tunnesäätelyä omalla toiminnallani

Kurssi koostuu viidestä eri oppitunnista. Kurssiin sisältyy lisämateriaalia, jota voit suoraan hyödyntää arjessa lapsesi kanssa.

Suoritusaika: Kurssin suorittamiseen menee aikaa noin neljä tuntia ja se on suoritettavissa neljä kuukautta sen ostopäivästä.

Kohderyhmä: Verkkokurssi on suunnattu lasten vanhemmille ja lähihenkilöille, jotka haluavat saada perustietoa lapsen tunnesäätelystä ja sen tukemisesta kotona.

Testioppitunti: Etkö ole varma, onko kurssi sinua varten? Katso ensimmäinen oppitunti ilmaiseksi tästä!