Joustavampaa koulutustarjontaa

Haluatko kehittää omaa osaamistasi helposti, omaan tahtiin – ajasta ja paikasta riippumatta? Toiminta Akatemian laadukas ja käytännönläheinen koulutustarjonta nyt myös verkkokursseina! 

  • Aloita opiskelu heti, sinulle sopivana ajankohtana 
  • Opiskele koska tahansa ja missä tahansa 
  • Kertaa oppimasi asiat helposti 
  • Rytmitä opiskelu joustavasti omiin aikatauluihisi sopivaksi 
  • Saat todistuksen koulutuksesta heti koulutuksen käytyäsi 

Toiminta Akatemian verkkokursseilta saat aina käyttöösi käytännön työssä hyödynnettäviä ideoita ja materiaaleja. Kursseilta saatava tieto ei jää pelkästään teorian tasolle! Verkkokurssimme toteutetaan helppokäyttöisillä työkaluilla ja olemme aina apunasi, mikäli teknisiä ongelmia ilmenee. 

Katso toimitusehdot.

Kaikki verkkokurssit

58,90€

Kynäote haltuun

Tiesitkö, että ei ole olemassa yhtä oikeaa kynäotetta eikä jokaisen meistä kynäote ole "täydellinen"? Kaikilla voi kuitenkin olla toimiva kynäote ja siihen on olemassa useampia vaihtoehtoja! Kynäote haltuun-verkkokurssilla perehdymme muun muassa erilaisiin toimiviin kynäotteisiin ja tapoihin, joilla lasta voi ohjata kohti toimivaa kynäotetta.

Lue lisää

0% Suoritettu
0/7 Steps

38,90€

Joustavaa arkea – Zones of Regulation® – menetelmä lapsen itsesäätelyn tukena

Joustavaa arkea - verkkokurssilla tutustutaan käytännönläheisesti Zones of regulation -menetelmään lapsen itse- ja tunnesäätelyn tukena. Tältä kurssilla saat nopeasti ja helposti perustiedot menetelmästä ja sen toteutuksesta.

Lue lisää

0% Suoritettu
0/6 Steps

89,90€

Tammiston etäterapiapakki

Kasvokkain toteutuvan kuntoutuksen rinnalla etätoimintaterapia mahdollistaa entistä monipuolisempia tapoja toteuttaa terapiaa. Tammiston etäterapiapakin yleisistä osiosta saat perustietoa liittyen etäterapian toteutukseen ja vanhempien ohjaukseen. Asiakasryhmäkohtaisista syventävissä osioissa pureudutaan etätoimintaterapian toteuttamiseen erilaisissa asiakastilanteissa. Koulutus nyt Toiminta Akatemian verkkokaupan avautumisen kunniaksi huippuedullisesti 89,90€ (normaalihinta 139,90€)

Lue lisää

0% Suoritettu
0/7 Steps