Yhteystiedot

Toiminta Akatemia

Rautatienkatu 21 B, 5. kerros
33100 Tampere

akatemia@toiminta.net
040-7450034

Haluatko pyytää tarjouksen koulutuksista?

Lähetä meille viesti, niin teemme sinulle koulutustarjouksen.

Kuvassa Toiminta Akatemian bannerin edessä Toiminta Akatemian perustaja Maikku Tammisto (Vasemmalla) ja Ohjaus- sekä Kynätaidot haltuun koulutusten kouluttaja Hennariikka Heinijoki (Oikealla).
Kuvassa Toiminta Akatemian perustaja Maikku Tammisto (Vasemmalla) ja Ohjaus- sekä Kynätaidot haltuun koulutusten kouluttaja Hennariikka Heinijoki (Oikealla).

Maikku Tammisto

Toiminta Akatemian perustaja Maikku Tammisto on tehnyt toimintaterapeutin hommia jo melkein kolmekymmentä vuotta. Intohimo työn kehittämiseen ja vaikuttavien työmenetelmien vakiinnuttamiseen johti vuosien myötä myös Toiminta Akatemian perustamiseen.

Maikku on ollut puhujana ja kouluttajana jo kymmenissä ja kymmenissä koulutuksissa, niin Akatemian kuin yhteistyökumppaneidenkin kautta tuhansille osallistujille. Kouluttajana Maikku on eläytyvä, heittäytyvä ja innostava, teoriaa ja käytäntöä intohimoisesti yhdistävä asiantuntija.

maikku@toiminta.net
040-7450034

Miksi perustimme Toiminta Akatemian?

Haluamme jakaa tietoutta keinoista ja menetelmistä, joilla arki saadaan sujumaan. Oli kyse sitten tunteiden säätelystä, toiminnan rytmittämisestä tai terapian kirjaamisesta. Meille on vuosien varrella kertynyt vahvaa osaamista. Haluamme nyt jakaa tietoa entistä laajemmalle, ja samalla olla omalta osaltamme auttamassa yhä useampia lapsia ja perheitä.

Tutustu koulutustarjontaamme:

Koulutuspäivät / Webinaarit

Verkkokurssit