Tunteita ja tarpeita – Tukea tunnetyöskentelyyn päivähoidon ja alkuopetuksen arjessa

Nykyinen tila
Ei liittynyt
Hinta
78,90€
Aloita tästä

Tervetuloa Tunteita ja tarpeita -verkkokurssille, jossa saat tukea tunnetyöskentelyyn ja avaimia tunnemyrskyistä selviämiseen päivähoidon ja alkuopetuksen arjessa. Mikä tarve on lapsen toiminnan takana? Yhdessä tehtävä tutkimusmatka tunteisiin parantaa lapsen itsetuntemusta ja vuorovaikutustaitoja. Voimauttavien kokemusten kautta lasta autetaan selviämään arjen tilanteista ja tunnekokemuksista.

Mitä lapsen näkyvän käyttäytymisen takana on? Tältä kurssilta saat tukea tunnetyöskentelyyn päivähoidon ja alkuopetuksen arjessa.

Kurssilta saat:

  • Tietoa tunne-elämän kehittymisestä
  • Tietoa tunnetaidoista
  • Tukea tunnetyöskentelyyn
  • Konkreettisia vinkkejä arjen työhön
  • Tietoa siitä miten voidaan omalla toiminnalla tukea lasten tunnesäätelyä

Kurssi koostuu viidestä eri oppitunnista. Kurssiin sisältyy lisämateriaalia, jota voit suoraan hyödyntää omassa työssäsi.

Suoritusaika: Kurssin suorittamiseen menee aikaa noin neljä tuntia ja sen suoritusaika on kaksi kuukautta sen ostopäivästä.

Kohderyhmä: Verkkokurssi on suunnattu päivähoidon ja alkuopetuksen henkilökunnalle, mutta kurssin sisällöstä hyötyvät myös muut lasten tunnetaitojen parissa työskentelevät henkilöt.

Kouluttaja: Toimintaterapia Tammiston toimintaterapeutti, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® ja lastentarhanopettaja Lotta Koskinen.