Toimintaterapeuttista tunnetyöskentelyä arjen keskellä

Nykyinen tila
Ei liittynyt
Hinta
124,00€
Aloita tästä
Toimintaterapeuttista tunnetyöskentelyä arjen keskellä -verkkokurssin piirretty kansikuva

Kuvassa keltaiseen sadetakkiin pukeutunut tyttö ja pieni sammakko lammikon äärellä.

Tervetuloa toimintaterapeuttista tunnetyöskentelyä arjen keskellä- verkkokurssille. Kurssilla ihmetellään yhdessä erilaisia tunteita ja paneudutaan toimintaterapeutin työhön lapsen tunnetyöskentelyn tukemisessa.

Tunnetyöskentelyyn paneutuminen vahvistaa itsetuntemusta, lisää itseluottamusta ja opettaa vuorovaikutustaitoja. Tunnetaidot auttavat selviämään arjen tilanteista ja lisäävät mahdollisuuksia toimia sekä saada onnistumisen kokemuksia.

Oppitunneilla pysähdytään tunnetyöskentelyn äärelle runsain käytännöllisin esimerkein.

Kurssilta saat:

  • Tietoa tunne-elämän kehittymisestä
  • Tietoa tunnetaidoista.
  • Konkreettisia vinkkejä arjen työhön
  • Pohdittavaa terapeutin rooleista tunnetyöskentelyn aikana.

Kurssi koostuu viidestä eri oppitunnista, joista jokaisen lopussa pääset seuraamaan toimintaterapeuttien keskustelua oppituntien aiheista. Saat kurssilta myös lisämateriaaleja, jotka voit ladata itsellesi ja hyödyntää niitä suoraan omassa työssäsi. 

Kurssin suorittamiseen menee aikaa noin neljä tuntia ja sen suoritusaika on kaksi kuukautta sen ostopäivästä.

Verkkokurssi on suunnattu ensisijaisesti toimintaterapeuteille, mutta kurssin sisällöstä hyötyvät myös muut yksilöllistä tunnetyöskentelyä tekevät kuntoutuksen ammattilaiset.

Kouluttajana tällä verkkokurssilla toimii Toimintaterapia Tammiston toimintaterapeutti, lasten ja nuorten tunnetaito-ohjaaja MM® ja lastentarhanopettaja Lotta Koskinen.

Tutustu verkkokurssiin katsomalla oppitunti “Toimintaterapeuttista tunnetyöskentelyä arjen keskellä: Mitä, miten ja miksi” ilmaiseksi tästä!