Toimintaterapia ja resilienssi -webinaari 15.9.2022

29,90 

Toimintaterapia ja resilienssi -webinaari 15.9.2022 klo 8.00-9.30

Resilienssi kehittyy arjessa ja sitä tarvitaan joka päivä. Resilienssin avulla ihminen pystyy ylläpitämään hyvinvointiaan kuormittavissa tilanteissa, löytämään uudenlaisia ratkaisuja sekä ylläpitämään toiveikkuutta. Myös toimintaterapeuttien onkin tärkeää perehtyä resilienssiin ja sen tukemisen keinoihin. Tässä ajankohtaiswebinaarissa syvennymme aiheisiin

– mitä resilienssillä tarkoitetaan
– toimintaterapian näkökulma resilienssiin
– miten tukea resilienssiä toimintaterapian keinoin

Kouluttajana webinaarissa toimintaterapeutti, mindfulness-ohjaaja Maikku Tammisto. Maikku työskennellyt niin terapeuttina kuin kouluttajanakin jo kolmella vuosikymmenellä, viime vuodet tutkien erityisesti joustavuuden elementtejä niin omassa arjessaan kuin työssään toimintaterapeuttina.
Maikusta on kouluttajana sanottu mm.

”Kiitokseni kouluttajalle, ihanan avoin ja rohkaiseva ote ja rohkeus laittaa itseä likoon :)”

”Selkeästi esiintyvä ja sydämellä mukana olevan kouluttaja, joka tartuttaa innostuksen. Asiantunteva ja kokenut. Jes!”

”Kouluttaja Maikku oli todella ammattitaitoinen ja toi koulutukseen mukaan omia kokemuksiaan ja esimerkkejä arjesta, mikä teki aiheesta vieläkin helpommin lähestyttävän ja omaan työhön sovellettavan.”

Osasto:

Kuvaus

Webinaariin osallistuminen luo sinulle maksutapahtuman yhteydessä automaattisesti profiilin Toiminta Akatemian verkkokurssi -alustalle. Saat profiilin kirjautumistiedot sähköpostiisi ja voit käyttää tätä profiilia jatkossa, jos olet kiinnostunut verkkokurssitarjonnastamme. Olemassa oleva profiili ei sitouta sinua mihinkään ja voit halutessasi laittaa meille sähköpostia osoitteeseen akatemia@toiminta.net mikäli haluat, että sinulle luotu profiili poistetaan.