Toimintaterapia ja resilienssi -webinaari

15.9.2022 klo 8.00-9.30

(Kun ilmoittaudut mukaan suosittuun 18.-19.8.2022 järjestettävään Leikki kuuluu kaikille! -koulutukseemme 10.6. mennessä, niin pääset osallistumaan tähän webinaariin ilmaiseksi!)

Resilienssi kehittyy arjessa ja sitä tarvitaan joka päivä. Resilienssin avulla ihminen pystyy ylläpitämään hyvinvointiaan kuormittavissa tilanteissa, löytämään uudenlaisia ratkaisuja sekä ylläpitämään toiveikkuutta. Myös toimintaterapeuttien onkin tärkeää perehtyä resilienssiin ja sen tukemisen keinoihin. Tässä ajankohtaiswebinaarissa syvennymme aiheisiin

  • Mitä resilienssillä tarkoitetaan
  • Toimintaterapian näkökulma resilienssiin
  • Miten tukea resilienssiä toimintaterapian keinoin

Etkö pääse osallistumaan tänä ajankohtana webinaariin? Ei hätää! Lähetämme webinaarin tallenteen kaikille ilmoittautuneille jälkikäteen.

Kouluttajana webinaarissa toimintaterapeutti, mindfulness-ohjaaja Maikku Tammisto. Maikku työskennellyt niin terapeuttina kuin kouluttajanakin jo kolmella vuosikymmenellä, viime vuodet tutkien erityisesti joustavuuden elementtejä niin omassa arjessaan kuin työssään toimintaterapeuttina.
Maikusta on kouluttajana sanottu mm.

”Kiitokseni kouluttajalle, ihanan avoin ja rohkaiseva ote ja rohkeus laittaa itseä likoon :)”

”Selkeästi esiintyvä ja sydämellä mukana olevan kouluttaja, joka tartuttaa innostuksen. Asiantunteva ja kokenut. Jes!”

”Kouluttaja Maikku oli todella ammattitaitoinen ja toi koulutukseen mukaan omia kokemuksiaan ja esimerkkejä arjesta, mikä teki aiheesta vieläkin helpommin lähestyttävän ja omaan työhön sovellettavan.”

(Webinaariin ilmoittautuminen ja maksu suoritetaan verkkokaupan kautta, joka luo sinulle maksutapahtuman yhteydessä profiilin Toiminta Akatemian verkkokurssi -alustalle. Jos sinulla on jo profiili, niin käytäthän sitä oston yhteydessä. Jos sinulla ei vielä ole profiilia, niin saat profiilin kirjautumistiedot sähköpostiisi maksutapahtuman jälkeen ja voit halutessasi käyttää tätä profiilia jatkossa, mikäli olet kiinnostunut verkkokurssitarjonnastamme. Olemassa oleva profiili ei sitouta sinua mihinkään ja voit halutessasi laittaa meille sähköpostia osoitteeseen akatemia@toiminta.net mikäli haluat, että sinulle luotu profiili poistetaan webinaarin jälkeen.)

Ajankohta

15.09.2022

Paikka

Zoom

Hinta

29,90€ hinta sis. alv.

Kohderyhmä

Terapeuteille

Tulevat koulutukset Terapeuteille

Tarjoamme koulutuksia sekä ammattilaisille että perheille. Alla on listattuna tulevat Terapeuteille suunnatut koulutuksemme.

18.08.2022 -19.08.2022
Leikki kuuluu kaikille! – Leikki menetelmänä lasten terapiassa (2 pv)
Terapeuteille
Zoom / Tampere
25.08.2022 -26.08.2022
Ohjauksen keinoin sujuvaan arkeen
Terapeuteille
Zoom / Tampere
02.09.2022
Toimintaterapia goes Sirkus!
Terapeuteille
Sorin sirkuskoulu, Tampere
15.09.2022
Toimintaterapia ja resilienssi -webinaari
Terapeuteille
Zoom
29.09.2022
Tunteet ja tarpeet – tunnetyöskentely toimintaterapiassa (Webinaari)
Terapeuteille
Zoom
30.09.2022
Kynätaidot haltuun (Webinaari)
Terapeuteille, Päiväkodeille ja kouluille
Zoom
28.10.2022
Zones of Regulation (Webinaari)
Terapeuteille, Päiväkodeille ja kouluille
Zoom